Instinct - Komando

539,00 DKK
899,00 DKK
Du sparer: 360,00 DKK

En Day Pack med Instinct Attitude
– 17L
– Lavet af 900D genanvendt polyester m/DWR vandbeskyttelse
– EVA polstring tilbyder komfort, hvor det er nødvendigt.
– Enestående aftageligt karabinhage skulderremsystem

En dagspakke med instinktattitude

KOMANDO er 17 liters robust, førsteklasses konstruktion og funktionalitet. Den er lavet med naturen i tankerne og er næsten udelukkende bygget af hård 900D genanvendt polyester (med DWR-vandbeskyttelse). Al foring, trim og webbing er af genanvendt polyester. EVA polstring tilbyder komfort, hvor det er nødvendigt.

Dens enestående aftagelige karabinhage-skulderremssystem gør det muligt at bære den som en rygsæk eller på tværs af brystet. Det giver dig også mulighed for genialt at justere den samlede længde for at tilpasse sig forskellige kropstyper.

YKK-lynlåse giver sikker og øjeblikkelig adgang til 3 lommer: et hovedopbevaringsrum (med polstret bærbar taske) og to udvendige lommer til at gemme væsentlige ting. En lys olivengrøn inderside gør det nemt at se gemte genstande.

To sidelommer med knap kan bære flasker og andre genstande. Nedre bundstropper tillader fuldstændig kompression eller nem transport af genstande med stor diameter (f.eks. gulvmåtte, stativ, reb).

Som med enhver Instinct-pakke giver 2 intuitive lommer på skulderstropper praktisk adgang til en flaske, nøgler, mobiltelefon eller andre genstande. Daisy-kæder tillader også hurtig fastgørelse af ethvert ekstra behov.

Med sin karakteristiske Instinct-stil og et fængslende design er KOMANDO hidtil uset og skaber sin helt egen kategori.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: