Fra: Silva

Silva - Trail Runner Free

599,00 DKK
699,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK

Trail Runner Free Ultra er en behagelig og let pandelampe til alle, der elsker at løbe.

Dens funktioner og lysstråle er optimeret til en løbers behov.

Trail Runner Free Ultra leveres med 3 x AAA batterier samt Hybrid batterikasse.

400 True Lumen

Model/varenr.: 37809

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

På denne femte generation af vores originale pandelampe præsenterer vi en ny slags teknologi, hvor netledningen er integreret i hovedbåndet. Vi kalder det - en behagelig pandelampe oplevelse uden distraherende ledninger eller sammenfiltrede ledninger. Intet besvær - Bare løb og lys.

Hybrid batterikasse inkluderet
Hybrid-batterikassen kan enten have den genopladelige Silva Hybrid-batteripakke eller 3 x AAA-batterier. Dette betyder, at du har kan bruge ekstra AAA-batterier som en backup, hvis du løber tør for strøm. Kassen har grebvenlige overflader og har et integreret rødt baglys sikkerhedslys - hvilket giver ekstra synlighed.

Langdistance batteri inkluderet.
Ud over Hybrid-batterikassen, der giver dig flere batterimuligheder -  leveres Trail Runner Free Ultra med 3 X AAA batterier - der er mulighed for at opgradere med genopladeligt batteri.

Tilpasset lys.
Trail Runner Free-serien er lavet til løb i alle aspekter. Det betyder, at du får en dobbelt lysstråle-teknologi i din pandelampe med lysindstillinger, der er perfekte til løb. Vores unikke kombination af spotlight med lang rækkevidde og et tæt oversvømmelseslys resulterer i mindre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.

Komfort i alle detaljer.
På trods af fokus på teknologiske gennembrud har vi ikke glemt vigtigheden af ​​vægtoptimering. Hver del af pandelampen er komprimeret, og enheden vejer kun 55 gram (ekskl. Batterier). Selv når du bruger 4,0 Ah langdistancebatteri, vejer hele pandelampen stadig kun 141 gram. Pandelampen er perfekt afbalanceret med glatte justeringer og en flad, blød forlængerledning af tekstil, der ikke vikles. Pandebåndet er blødt, men alligevel fast nok med en silikonesnor på indersiden for at blive på plads. Batteriet kan bæres komfortabelt på hovedbøjlen eller holdes varmt i lommen for at spare batterilevetid ved hjælp af den medfølgende forlængerledning.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: