-41%

PurePower Appelsin Koffein Gel

13,50 DKK
23,00 DKK
Du sparer: 9,50 DKK

Med PurePowers Koffein-gel med lækker appelsinsmag får du et let hurtigt og let optageligt skud kulhydrat i forbindelse med træning eller konkurrence, samtidig med at du får den opkvikkende effekt af koffein. Det giver dig ekstra kræfter til at sætte spurten ind eller holde til en længere præstation.

PurePower Koffein-gel med Orange-smag giver dig det bedste fra to verdener: Et energitilskud af hurtige kulhydrater og den velkendte opkvikkende effekt af koffein. Så kan du både få flere kræfter, når energien begynder at slippe op og udnytte, at koffeinen gør det muligt at presse dig selv lidt mere.

PurePower Koffein-gel med Orange er ekstra flydende

Vores lækre koffein-gel med appelsinsmag er ekstra flydende i forhold til tilsvarende produkter. Det er perfekt for dig, der bruger koffein-gel i forbindelse med løb eller cykling. For du behøver hverken stoppe op for at indtage den, eller skulle have fat i vandflasken for at skylle gelen ned.

Mængden af kulhydrater er øget i forhold til f.eks. vores andre gels og barer. Samtidig er der meget mere koffein i gelen. Det øger dine muligheder for at præstere mere, når der er brug for det.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Vand, Maltodextrin, dextrose, fruktose, glucose, koffein (0,1%), aroma surhedsregulerende middel E330, geleringsmidden: E415, konserveringsmidden: E202 & E211.

Næringsindhold pr. 100 g pr. 60 g
Energi 669 kJ/ 160 kcal 401 kJ/96 kcal
Fedt 0 g 0 g
- Heraf mættede fedtsyre 0 g 0 g
Kulhydrart 40 g 24 g
- Heraf sukkerarter 18 g 10,8 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g
Koffein 100 mg 60 mg