Trail Buddies - Running Singlet

150,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer: 149,00 DKK

Denne singlet er designet/inspireret af den kendte IG ultraløber Catra og hendes, ligeså kendte hund Truman ;-)

Altid farverig og i godt humør.

 

Det kan du vist heller ikke undgå, med den her ;-)

Disse bluser er helt unikke, sjove og individuelle - du er altid klar til det fedeste race foto og sjoveste selfie.

Alle bluserne bliver lavet i limited edition, så der er ingen garanti for at bluserne bliver produceret i mere end det oplag der er til salg aktuelt. 

- Som eksempel kan nævnes, at da traillife henvendte sig til distributøren i England, var der ikke bluser nok til vores ordre. Så der blev simpelthen fremstillet/håndsyet en ordre specifik til os :-)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Alle prodkterne bliver fremstillet med sublimation print teknologien, dette er det nyeste og mest avancerede indenfor permanent print. Farven bliver tilføjet direkte i stoffet, via en process af varme og gas. Dette betyder, at der ikke er grænser for hvilke farver, former, skygger og mønstre der kan laves.

Denne form for print er ideel til sportstøj, idet tøjet forbliver komfortabel og ventilerende. Trykket kan ikke krakelere eller vaskes af og farverne forbliver originale.

Tøjet bliver produceret, klippet og syet lokalt i England, det betyder at de hele tiden har "hands on" på produktet og kvaliteten.

T-shirts´ne er lavet af 155 MX - et blødt, let og åndbart stof. Fugt fortrængende under sports aktivitet. Resultatet er en high performence t-shirt, som føles rar og ligner en million.

 

Bluserne er lavet af løbere til løbere.

  • Printet, klippet og syet i England.
  • Originale og unikke designs.
  • Printet med det nyeste sublimation technology.