-24%

PurePower Omega-3 - 150 stk.

249,00 DKK
329,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK

PurePower Omega-3 kapsler tilfører de vigtige flerumættede Omega-3 fedtsyrer, som vores krop ikke kan producere selv. De menes at få kroppen til at fungere bedre, og at være godt for dit hjerte, din hjerne og dit syn. Bestiller du i dag, kan du få et nemt, dagligt tilskud af Omega-3 fedtsyrer i løbet af et par dage.

 

Omega-3 tilhører den særlige gruppe af langkædede fedtsyrer, som spiller en central rolle for din krop. Disse fedtsyrer består af en lang kæde af 18 til 22 kulstofatomer, som holdes sammen med dobbeltbindinger placeret med faste mellemrum langs kæden. Placeringen af dobbeltbindingen navngiver fedtsyren, hvorfor omega-3 er den langkædede fedtsyre, som indeholder flest dobbeltbindinger.

Det gør den til en ”mere umættet” form for fedtsyrer end andre langkædede fedtsyrer som f.eks. Omega-6 og Omega-9.


Lidt om Omega 3 kapslen 
 

 

  • Lille kapsel, nem at sluge
  • Høj indhold af omega-3 -> mere end 60% omega-3 (én kapsel svarer til den anbefalede daglige dosis for vedligeholdelse af et sundt hjertekar system)
  • Ren olie, renset for tungmetaller, PCB og dioxiner

 

 

Godt for hjerte, hjerne og syn

Omega-3 fedtsyrer menes at være godt for dit hjerte, din hjerne og dit syn. Men desværre kan vi ikke danne den vigtige fedtsyre selv. Den skal indtages gennem kosten. Her finder du særligt en høj koncentration af Omega-3 fedtsyrer i fede fisk som makrel, sild, laks, ørred og ål.

Desværre fylder fisk ikke særlig meget i den daglige kost. Dels fordi mange ikke bryder sig om fisk, og dels fordi fisk i dag er en dyr spise. Derfor er det formålstjenesteligt at tilføre Omega-3 som et kosttilskud baseret på fiskeolie, som er udvundet fra fede fisk, hvis du vil have nogle af de gavnlige virkninger af Omega-3 fedtsyrer.

 

En Omega-3 kapsel er nemmere at sluge

Fiskeolie kender du sikkert under navnet torskelevertran. Det var en daglig, ubehagelig oplevelse ved morgenbordet i mange danske hjem, da dine bedsteforældre var børn.

I dag kan du heldigvis få Omega-3 som en smart lille kapsel, du kan indtage sammen med dine øvrige kosttilskud. Den indeholder begge typer Omega-3 fedtsyrer – kaldet EPA og DHA – i en mængde, der svarer til, at du opnår det anbefalede daglige indtag for af EPA og DHA Omega-3 fedtsyrer blot ved at indtage to kapsler om dagen.

Både EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion. Den gavnlige effekt opnås med et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

DHA bidrager også til vedligeholdelse af normal hjernefunktion og normalt syn. Den gavnlige effekt opnås med et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Anbefalet daglig dosis: 1-2 kapsler pr. dag, afhængig af indtaget af fisk. Den angivne daglige dosis bør ikke overskrides.

Fiskeolie (omega-3 koncentrat), kapsel: fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel: glycerol, antioxidant: tocopherolrig ekstrakt, rosmarinekstrakt.

Næringsindhold

pr. 1 kapsel

(1 kapsel = 815 mg) 

pr. 2 kapsler 

(2 kapsler = 1630 mg) 

Fiskeoliekoncentrat

500 mg 1000 mg

Omega-3

315 mg 630 mg
- heraf    
EPA 160 mg 320 mg
DHA 110 mg 220 mg
Andre omega-3 fedtsyrer  45 mg 90 mg