-18%

PurePower Koffeinkapsler - 90 stk.

139,00 DKK
169,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK

Med PurePower Koffein kapsler bliver du mere oplagt til din træning, og performer bedre på grund af den opkvikkende virkning fra koffein. Hver kapsel indeholder 100 mg syntetisk koffein udvundet af naturlig guarana-ekstrakt. Det har en ekstra opkvikkende effekt, og giver et mærkbart energiboost under din træning. Bestil i dag med hurtig levering.

 

Koffein i kapsler! Jamen, kan jeg da ikke bare drikke en ordentlig portion kaffe?

Desværre ikke. For dels skal du drikke en ret stor mængde kaffe, for at indtage den samme mængde koffein, som der er i en enkelt koffein kapsel. Og dels har koffeinen i kaffen ikke den samme effekt, som den koffein, du indtager i kapslen. Endelig vil kaffen også ligge og skvulpe rundt i maven på dig under din træning.

Så en lille kapsel med koffein er en både meget nemmere og mere effektiv løsning.
 

Sådan virker koffein kapsler

Når du indtager en koffein kapsel, går der som regel omkring 10-15 minutter, inden du mærker virkningen. Det er den tid, det tager at optage koffeinen. Så snart koffeinen er optaget i kroppen, begynder den at stimulere centralnervesystemet. Det oplever du, som om du bliver bedre til at fokusere på det, du foretager dig, og opnår en større udholdenhed.

Udholdenheden kommer til udtryk i øget muskelstyrke. Det er bl.a. omtalt i en undersøgelse i Journal of Strenght and Conditioning Research, hvor deltagerne fik sammenlignet deres præstationer i bænkpres. Her viste resultaterne, at dem som havde indtaget koffein kapsler, kunne præstere mere.
 

Tag ikke koffein kapsler før natten

For at opnå maksimal effekt af den syntetiske koffein i vores koffein kapsler, bør du indtage dem cirka 10-15 minutter før din træning. Du kan maksimalt tage op til 3 koffein kapsler dagligt. Denne dosis bør ikke overskrides.

Det anbefales heller ikke at tage koffein kapsler om aftenen, da det kan resultere i en dårligere nattesøvn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

1-3 kapsler pr. dag. Den angivne daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke anvendes som alternativ for en varieret kost.

Guaranaekstrakt, antiklumpningsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer: hydroxypropylmethylcellulose. 

Næringsindhold

pr. 1 kapsel  

pr. 2 kapsler  

pr. 3 kapsler

Guarana ekstrakt 

455 mg 910 mg 1365 mg

- heraf: Koffein

100 mg 200 mg 300 mg
spacer