BioLite - Campstove 2 - Bundle

1.769,00 DKK
2.199,00 DKK
Du sparer: 430,00 DKK

CampStove 2 Bundle er en pakke med et CampStove 2 med en Flexi Light, en PortableGrill og en KettlePot. Med dette kan du grille, koge vand, lave mad og så selvfølgelig også oplade dit elektroniske tilbehør på samme tid. CampStove 2 genererer 50% mere strøm end forgængeren. Den har også et indbygget batteri på 2600 mAh, så når man fyrer op i den, oplades batteriet. Som sædvanlig er man helt fossilfri ved brug af kegler og pinde fra naturen.

Når du har brugt din CampStove 2, har du derefter ekstra backup med strøm i det indbyggede batteri. En anden nyhed for CampStove 2 er, at den har et LED-panel, som viser flere indstillinger. Takket være dette panel kan man aflæse, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet, mængden af strøm genereret og hvilken indstilling ventilatoren står på.

Da ventilatoren kan køre hurtigere, brænder træet ved en højere temperatur, hvilket også genererer mindre røg. En liter vand koger på 4,5 minutter, hvilket er sammenligneligt med et gaskomfur - den eneste fordel er så, at man aldrig behøver at købe brændstof, fordi man kan finde det gratis i naturen.

Den termoelektriske generator (den orange del) kan let frigøres fra brændkammeret og kan placeres i det samme kammer. Hvis man også folder benene ind, så fylder en CampStove 2 ikke mere end en 1 liters Nalgene wide-mouth flaske.

CampStove 2 leveres med et Flexlight, der giver 100 lumen og med en trinløs dæmper til at skabe den helt rigtige stemning i lejren. I pakken finder du:

  • En CampStove 2
  • Et BioLite Flexlight
  • En Stuff Sack opbevaringspose
  • En pakke ildstartere
  • Et USB-kabel
  • Instruktioner

CampStove 2 leverer et output på 3 W ved 5 V, som peaker ved 4 W ved 5 V. Oplader man i 20 minuter, får man en taletid på ca. 60 minutter (opladningstiden varierer afhængtigt af, hvad der oplades, og hvor stærk ild, man holder i gang). Det tager ca. 4,5 minutter at koge 1 liter vand, hvilket også afhænger af, hvor stærk ild, man holder i gang. CampStove 2 er kompatibel med de fleste USB-opladelige produkter som smartphones, GPS-apparater, actionkameraer og BioLites øvrig belysningsudvalg.

Når produktet er sammenpakket, måler det 201 x 127 mm og vejer 935 g.

OBS! Læs brugsanvisningen, før den første brug for din egen sikkerhed!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Campstove mål:
Højde: 238 mm
Længde: 114 mm
Bredde: 135 mm
Vægt: 1275 g