-22%

Compressport - Sleeves R2V2 - Traillife Edition

250,00 DKK
319,00 DKK
Du sparer: 69,00 DKK

Så er der mulighed for at vise fede farver og go stil på sporet. Kun lavet 20 stk af disse sleeves og de kommer ikke igen ;-)

Compressport er et schweizisk firma, der blev grundlagt i 2008 og forhandles i dag i mere end 80 lande i hele verden. På bare 7 år har de sat en nyt standard for kompressionsmarkedet og har lagt et gevaldigt pres på konkurrenterne. Alle produkter er 100 % europæisk produceret.

Produkterne bliver født ud af et videnskabeligt samarbejde mellem professorer og læger, atleter samt producenter, der specialiserer sig i medicinsk kompression. Compressport samarbejder med Salzmann Group i Schweiz, der er internationalt anerkendt for at være førende inden for måling og validering af kompressionsgradueringer, og det giver produkter af en helt unik kvalitet og et forspring i forhold til vores konkurrenter. Det er schweizisk kvalitet – når kun det absolut bedste, er godt nok.

Compressport laver kompressionsbeklædning i høj kvalitet, der er tilpasset størrelsen af fødder, lægmuskler, lårmuskler, bryst og armmuskler. Derudover har Compressport en komplet Tri og Trail serie som er blevet opgraderet her til 2015 med en masse nye tekniske detaljer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Str. Dia. Læg.
T1    30-34
T2    34-38
T3    38-42
T4    42-46

 

Diameter - Måles i bunden af overarmen.

 

Mål diameter på det bredeste sted på læggen.