-6%

PurePower Shaker - 500+150 ml.

44,00 DKK
47,00 DKK
Du sparer: 3,00 DKK

Med den snedige Eksklusiv Bottle 500 ml PLUS 150 får du mulighed for at have en portion ekstra kosttilskud med på farten. Shake en portion hjemmefra og hav ekstra proteinpulver, elektrolytter eller andet kosttilskud med til endnu en portion

Træt af at skulle slæbe både drikkedunk og kosttilskud med i sportstasken?

Eller er en portion ikke nok til din træning eller konkurrencedistancen?

Så investér i den smarte Eksklusiv Bottle 500 ml PLUS 150. Her kan du have en halv liter færdigblandet proteinshake, energidrik eller anden væske med på farten – og samtidig have et depot med 150 ml pulver med i et separat rum under flasken. Så kan du hurtig shake dig en ny drik, bare du har adgang til vand eller en anden væske.

 

Produceret efter strenge retningslinjer

Den Eksklusiv Bottle 500 ml PLUS 150 er produceret helt uden DEHP, BPA eller andre former for ftalater. Derudover er alle de strengest tænkelige kvalitets- og hygiejnekrav overholdt hele vejen gennem produktionen.

Det betyder, at du får en drikkedunk med pulverreservoir, der lever op til alle Fødevarestyrelsens krav til opbevaring af fødevarekontaktmaterialer. Det bliver ikke mere hygiejnisk!

 

Kan også bruges til varme drikke – og dybfryses

Shakerflasken kan klare væsketemperaturer på helt op til 100 til 120 grader. Så vil du hellere have en gang brandvarm kaffe med dig på turen, kan den sagtens holde til det.

Flasken tåler også en tur i dybfryseren. Dog skal du så kun fylde den halvt op, hvis du vil være helt sikker på, at den ikke frostsprænges. For væsker udvider sig som bekendt, når de fryses ned.

 

Tåler maskinopvask og opvarmning i mikroovn

Ønsker du at varme drikkedunkens indhold i mikroovnen, kan det også sagtens lade sig gøre uden problemer. Husk dog lige at åbne drikkedunken, så indholdet i den kan trykudligne under opvarmningen.

Drikkedunken tåler også maskinopvask – selv på nederste hylde. Adskil låg, pulverreservoir og drikkedunk, og skyl det af for pulverrester, inden du sætter det i opvaskemaskinen. Låg og pulverreservoir kan dog med fordel placeres i den øverste kurv i opvaskemaskinen. Så undgår du, de falder ned på bunden under opvasken.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer