SmellWell Laundry Capsules - 12 kapsler

99,00 DKK

SmellWell Laundry Capsules er ikke et helt almindeligt vaskemiddel og vi vil vove den påstand, at produktet heller ikke tåler nogen sammenligning med lignende produkter i markedet.

Det kan bare noget mere!

SmellWell Laundry Capsules er udviklet til at fjerne de ildelugtende bakterier, som sidder i sportstøjet efter brug og efterlader tøjet med en ren og mild duft.

De fleste af os, der dyrker sport, og derfor sveder i vores syntetiske- såvel som bomulds produkter, kender til udfordringen med ildelugtende sportstøj, som er næsten umuligt at få til at dufte rent igen. Løsningen for mange kunder bliver derfor desværre at smide tøjet ud til stor belastning for miljøet.

Årsagen til den tiltagende lugt i sportstøj skal findes i, at enzymerne i alm. vaskemiddel ikke kan fjerne alle bakterier i tøjet og når man som forbruger efterfølgende begynder at svede i tøjet igen, så aktiveres de "gamle" bakterier fra tidligere svedproduktion og forstærker blot lugtgenen endnu mere.

Der findes allerede andre produkter i markedet, som er designet til at "rense" sportstøj for disse bakterier. Udfra de tests og sammenligninger SmellWell har lavet under deres udvikling og som vi også selv har foretaget igennem de seneste måneder, flere års aktivt brug af sportstøj og brugen af konkurrerende produkter, så vil vi vove den påstand, at SmellWell Laundry Capsules fungerer langt bedre end alt andet og reelt får fjernet alle bakterier i tøjet.

Fordelene ved dette produkt er mange. Vi fremhæver de vigtigste her:

  • Svanemærket.
  • Predoseret kapsel og derfor ultra nemt at bruge.
  • Ingen risiko for overdosering.
  • Indkapslet i et vandopløsende materiale.
  • Højner åndbarheden i tøjet betragteligt.
  • Effektivt allerede ved 30°C.
  • Ultra mildt mod miljøet.
  • Indpakningen er lavet af genanvendeligt plast.
I produktionen og udviklingen af produktet har man lagt stor vægt på at ende op med et slutprodukt, som for det første virker efter hensigten og gør det nemt at bruge og ligeledes være sikker på, at kunne efterlade et så lille klimaaftryk som overhovedet muligt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: