SmellWell 2 pak - Tropical Floral

-27%
65,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 24,00 DKK

Smellwell dufter og "affugter"

Vi kender det sikkert alle sammen, en sportstaske der ikke dufter af lagkage. Skoene, der ikke har taget den friske duft fra skoven med hjem.

 

Nu er redningen her.

De farvestrålende og velduftende poser, kan bruges i alle slags sko og sportsudstyr.

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

Hvordan bruges poserne?
SmellWell lugtfjerner er poser, som kan bruges i alle typer sko, tasker, vasketøjskurven, bilen, blespanden, hockeyhandsker eller hvor der kan opstå dårlig lugt. Kun fantasien sætter grænser. Læg en SmellWell i hver sko natten over for at absorbere fugt, fjerne lugt og tilføre en frisk duft.

Hvor længe holder poserne?
De holder i op til 6 måneder, fra de tages ud af plastposen. Levetiden kan variere, afhængigt af hvad de bruges til. Poserne er med andre ord genanvendelige duft-poser.

Kan poserne vaskes?
Nej, de fungerer som et naturligt filter, som effektivt fjerner lugt, de skal ikke vaskes!

Hvad indeholder poserne?
Alle farver har samme friske duft. Indholdet består af naturlige salte og absorberende stoffer, som er fremstillet af genanvendelige råmaterialer, som effektivt absorberer fugt og lugt uden bakteriedræbende midler. Når fugten absorberes, reduceres grobunden for, at bakterier kan vokse og skabe et ildelugtende miljø. Indholdet er helt uskadeligt og desuden testet i overensstemmelse med REACH-direktivet for forbrugersikkerhed og miljø.

Modvirker poserne fodsvamp?
Fodsvamp er særligt almindeligt hos dem, der bruger lukkede sko, som let bliver varme og svedige og dermed skaber en perfekt grobund for bakterier og fodsvamp. Ved fortsat brug af poserne holder du skoene tørre og kan dermed forebygge risikoen for fodsvamp.

SmellWell – Altid friske sko og sportstasker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: