Fra: Silva

Silva - Trail Runner Free Ultra

899,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer: 300,00 DKK

Trail Runner Free Ultra er en behagelig og let pandelampe til alle, der elsker at løbe.

Dens funktioner og lysstråle er optimeret til en løbers behov.

Trail Runner Free Ultra leveres med et genopladeligt 4,0 Ah batteri samt Hybrid batterikasse.

400 True Lumen

Model/varenr.: 37807

På denne femte generation af vores originale pandelampe præsenterer vi en ny slags teknologi, hvor netledningen er integreret i hovedbåndet. Vi kalder det - en behagelig pandelampe oplevelse uden distraherende ledninger eller sammenfiltrede ledninger. Intet besvær - Bare løb og lys.

Hybrid batterikasse inkluderet
Hybrid-batterikassen kan enten have den genopladelige Silva Hybrid-batteripakke eller 3 x AAA-batterier (medfølger ikke). Dette betyder, at du har kan bruge AAA-batterier som en backup, hvis du løber tør for strøm. Kassen har grebvenlige overflader og har et integreret rødt baglys sikkerhedslys - hvilket giver ekstra synlighed.

Langdistance batteri inkluderet.
Ud over Hybrid-batterikassen, der giver dig flere batterimuligheder -  leveres Trail Runner Free Ultra med en genopladelig, langvarig 4,0 Ah batteripakke, der sidder pænt i en blød taske. 4,0 Ah batteriet er perfekt til forlænget forbrændingstid på de længere løb. Batteriet har 4-trins batteriindikation og kan oplades hvor som helst ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

Tilpasset lys.
Trail Runner Free-serien er lavet til løb i alle aspekter. Det betyder, at du får en dobbelt lysstråle-teknologi i din pandelampe med lysindstillinger, der er perfekte til løb. Vores unikke kombination af spotlight med lang rækkevidde og et tæt oversvømmelseslys resulterer i mindre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.

Komfort i alle detaljer.
På trods af fokus på teknologiske gennembrud har vi ikke glemt vigtigheden af ​​vægtoptimering. Hver del af pandelampen er komprimeret, og enheden vejer kun 55 gram (ekskl. Batterier). Selv når du bruger 4,0 Ah langdistancebatteri, der følger med Trail Runner Free Ultra, vejer hele pandelampen stadig kun 141 gram. Pandelampen er perfekt afbalanceret med glatte justeringer og en flad, blød forlængerledning af tekstil, der ikke vikles. Pandebåndet er blødt, men alligevel fast nok med en silikonesnor på indersiden for at blive på plads. Batteriet kan bæres komfortabelt på hovedbøjlen eller holdes varmt i lommen for at spare batterilevetid ved hjælp af den medfølgende forlængerledning.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Attachment

Headband

Battery

4000mAh Li-ION, Hybrid Battery Case

Battery indication

Green/Red LED, Green/Red on battery

Beam pattern

Intelligent Light® – optimized light distribution

Bulb type

2 x semi high power LEDs

   
   
Light modes

Max, Med, Min, Blink

Light output

400 Lumen

Material

ABS, PC, TPU, Aluminum

Water resistance

IPX5 – water resistant

Weight (incl. batteries)

119g, 140g

Weight (lamp unit)

55g

spacer