Populær
-22%

Miiego W7

389,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 110,00 DKK

W7 by MIIEGO® er ultra-små, ultra-lette og vandtætte trådløse earbuds med en ekstrem lang batterikapacitet. De vejer kun sølle 10 gram, og du glemmer lynhurtigt, at du har W7 i ørene. Resultatet? – Fuld frihed til at kunne bevæge dig helt uden forstyrrelser.

VANDTÆT MINI-DESIGN – EKSPLOSIV LYD

Ved at benytte de bedste komponenter, leverer den nye W7 by MIIEGO® en top og krystalklar lyd med dyb og stærk bas samt klar diskant. De nye W7 by MIIEGO® leverer intet mindre end en lydoplevelse i topklasse.

Du kan bruge W7 hængende løst, eller du kan stramme ledningen ind i nakken for at opnå en mere sikker og tight/stram pasform f.eks. til den lange løbetur.

SUPER LETTE OG MED EN EKSTREM BATTERITID

Udover at være super lette (10 gram) har W7 by MIIEGO® også to ekstremt kraftfulde indbyggede batterier, som er optimeret til at give dig mere end 12 timers musikafspilning per opladning. Det er langt mere end nødvendigt for at kunne give dig nok musiktid til din løbetur eller træning i motionscentret, uden at skulle bekymre dig om at skulle oplade batteriet yderligere.

COMPLY® MEMORY FOAM ØREDUTTER

W7 by MIIEGO® tilbyder en unik og ideel tilpasning med de medfølgende memoryfoam ear tips fra amerikanske COMPLY™. De er fremstillet af super blødt memory foam, som forsigtigt lukker ørekanalen til og derved tilbyder en uovertruffen komfort og pasform. Du kan derfor lytte til musikken uden udefrakommende forstyrrelser.

Herudover medfølger der hele 6 ekstra par af forskellige øredutter i blødt silikone materiale, så du kan finde den perfekte pasform, som passer bedst til lige netop dine ører og dit behov.

3 standardpar i størrelserne: S, M og L samt 3 par ligeledes i 3 forskellige størrelser med en smart sikkerhedskrog, der hjælper med at sikre en bedre og mere stabil pasform indeni øret.

IPX6 VANDTÆT OG TIL ALLE VEJRFORHOLD

Den nye W7 by MIIEGO® har en høj IPX6-standard, som betyder at produktet er vandtæt og kan modstå sved og kraftig regn. Designet til at kunne bruges aktivt og under alle vejrforhold.

W7 egner sig dermed perfekt som træningsmakker til løb og din næste lange trænings- eller løbetur.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Type: In-Ear
IPX6 sved- og vandtæt
Ultra-Mini størrelse og super lette
Justerbar pasform – kan strammes i nakken
Indbygget mikrofon
Inkl. opbevaringspose

Batteri: Genopladeligt lithium polymer batteri
Vægt: 10 gram
Trådløs rækkevidde: Op til 15 meter

Frekvens: 2.402-2.480 GHz
Freq. Svar: 20Hz-20KHz
Brugs- og opbevaringstemperatur: -10C~+40C
Bluetooth version: 5.0
12 timers batteritid pr. opladning

spacer