Populær
-10%

Miiego Miibuds Play w/ANC

899,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK

Trådløse in-ear earbuds i lækkert stilrent design fra danske MIIEGO® med Active Noise Cancellation, ENC, og hurtigopladning.

MIIBUDS PLAY - FANTASTISKE TIL BÅDE MUSIK OG OPKALD

Håndboldstjernen Rasmus Lauges favorithøretelefoner er de trådløse earbuds MiiBUDS PLAY fra MIIEGO.
Du kan læse mere om Rasmus Lauge og hvordan han bruger lyd og musik under "Nyheder" i top-menuen.

Er du på jagt efter et par lækre og helt trådløse in-ear buds med fantastisk lyd og skarp opkaldskvalitet? Som helst skal være små, lette, super-komfortable og selvfølgelig til en overkommelig pris? Så er de nye MiiBUDS PLAY med både aktiv støjreduktion (ANC) og ENC-funktioner helt sikkert dine ørers nye bedste ven.

De er designet til at være lette, sidde ekstremt behageligt i øret og ikke falde ud, når du bevæger dig. Samtidig har MiiBUDS PLAY hurtigopladning og lang batteritid, så du slipper for irriterende og hyppige opladningsbekymringer.
Den sved- og vandafvisende IPX5-certificering sikrer at disse høretelefoner trygt kan benyttes til både træning og alsidigt brug i hverdagen.

MiiBUDS PLAY benytter den nyeste BT-version 5.2 og de 6 indbyggede mikrofoner understøtter både ANC og ENC (Environmental Noise Cancellation), som reducerer baggrundsstøj, når du foretager opkald.

Både earbuds og det medfølgende opladningsetui er udført i en lækker mat sort farve, som udstråler et eksklusivt skandinavisk look.

AKTIV STØJREDUKTION HYBRID

Med den indbyggede hybride ANC-funktion får du en effektiv aktiv støjreduktion, som hjælper med at lukke omverdenen ude, så du kan fordybe dig i musikken, din træning, dit arbejde eller hvad du måtte ønske.
Ved hjælp af 4 af de 6 indbyggede mikrofoner reduceres baggrundsstøjen og forstærker derfor også lyd- og musikoplevelsen i dine ører.

MiiBUDS PLAY har også en indbygget ambient-mode funktion, som - modsat ANC - forstærker udefrakommende lyde og indtryk, hvis du får behov for at være mere opmærksom – f.eks. i trafikken.

Disse høretelefoner anbefales derfor som et alsidigt "4-i-1-produkt" til aktiviteter som sport, afslapning, rejser og arbejde, og det lille praktiske opladningsetui er nemt at have med sig rundt overalt i lommen.

TOUCH CONTROL OG KRYSTALKLAR OPKALDSKVALITET

Begge earbuds har touch control knapper der bruges til betjening af høretelefonerne. Her ændrer du nemt lydstyrke, skifter sang, besvarer opkald eller tænder og slukker for ANC og ambient mode.

MiiBUDS PLAY høretelefonerne leverer ikke bare fremragende lydkvalitet, du får også en klar og tydeligere mikrofonydelse og opkaldskvalitet via de integrerede mikrofoner som aktivt reducerer baggrundsstøj via ENC.
ENC gør det således mere behageligt for den person, du taler med, at høre din stemme når baggrundsstøj fra omgivelserne dæmpes. Perfekt til samtaler og online-møder.

Hver MiiBUD vejer kun 10 gram, og de er derfor utrolig lette og behagelige at have i ørerne. Du glemmer hurtigt, at du har dem på. Opladningsetuiet vejer kun 42 gram og har en praktisk lille størrelse, som passer perfekt i lommen.

THE MIIEGO SOUND: PRISVINDENDE HIGH PERFORMANCE AUDIO

Ved at benytte høj-optimerede audiokomponenter i bedste kvalitet leverer MiiBUDS PLAY en enestående lydkvalitet med kraftig bas og skarp diskant samt krystalklar opkaldskvalitet.
En kompromisløs lydoplevelse uanset om det er til indendørs eller udendørs brug – perfekt til det aktive liv på farten.

Danske MIIEGO® leverer test- og prisvindende lydprodukter, og har siden 2010 i flere tilfælde opnået international anerkendelse for innovative lydprodukter i topklasse designet til dit aktive liv.

HURTIG OPLADNING OG TRÅDLØS OPLADNING AF ETUI

Med den indbyggede hurtige opladningsfunktion får du op til 2 timers musikafspilning af dine earbuds ved bare 5 minutters effektiv opladning i etuiet.
Fuld opladning af opladningsetuiet klares på under en time.

Ved en enkelt fuld opladning i det medfølgende opladningsetui leverer høretelefonerne op til 8 timers batteritid. Det kan det gøre op til 4,5 gange. Det betyder, at den totale batteritid for dine høretelefoner i fuldt opladet tilstand giver dig trådløs musik i op til 44 timer.

Opladningsetuiet oplades nemt med det medfølgende USB type-C opladningskabel eller trådløst via en qi-oplader, som CHARGE ONE fra MIIEGO®. CHARGE ONE køber du her på hjemmesiden.
Hvis din smartphone også understøtter trådløs qi-opladning, kan du også bruge CHARGE ONE til at oplade din telefon trådløst.

* Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrkeniveauet og typen af musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høje lydstyrkeniveauer over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Type: TWS In-ear earbuds med ANC, AAC, ENC og Tranparency/Ambient mode.
Aktiv støjreducering: Ja, ANC hybrid.
Produktnavn: MiiBUDS PLAY w/ANC
Artikelnummer: 11066
BT Version: 5.2 + AAC
Trådløs rækkevidde: Op til 15 meter
IPX certificering: IPX5
Indbygget mikrofon: Ja, 3 i hver earbud
Etui opladning: USB-C og trådløs
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 2 x 45 / 470 mAh
Fast charging: 5 min opladning giver op til 2 timers spilletid
Produktvægt: 10 / 42 gram
Touch controls
Freq. Range: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Batteritid: Op til 44 timer
Udskiftelige ørepropper: Ja
Ekstra ørepropper inkl.: Ja