Kupilka - Firesteel 8

129,00 DKK
149,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK

Kupilka FireSteel 8 er et tændstål, der skaber op til 3000 grader varme gnister. Selvom FireSteel 8 bliver våd, vil den stadig virke. Dette gør det perfekt til at starte enhver form for ild.

Den tilhørende "striker", dvs. den metaldel, du trækker hen over tændstålet, er et restprodukt fra metalindustrien. Dette i kombination med lædersnoren (af rent læder) er etisk fremstillet, og sammen med håndtaget af Careline (50% træfiber og 50% plast) udgør det hele et meget humant produkt. Takket være det robuste håndtag, kan du nemt tage fat i FireSteel 8 med handsker på. Dette vigtige værktøj er en nødvendighed for alle udendørs entusiaster!

Tændstålets tykkelse er 8 mm, heraf navnet FireSteel 8. Den faktiske strygedel er den vigtigste del af et godt tændstål. Denne er designet til at være hård nok til at vare i lang tid, men blød nok til at være nem at bruge og give store gnister. Dette giver maksimal funktion over tid.

Designet er et partnerskab mellem Kupilka og Karu Survival (et førende firma specialiseret i træning af bush craft og overlevelsesfærdigheder).

Tændstålet er fremstillet i Finland, et EU-land. Strygedelen er et restprodukt fra metalindustrien.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Højde: 20 mm
Længde: 125 mm
Bredde: 28 mm
Vægt: 50 g
spacer