PurePower - Hyldeblomst Gel

-41%
13,50 DKK
23,00 DKK
Du sparer: 9,50 DKK

Lækker Hyldeblomst smag - lækkert på farten.

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

Nyd smagen af hyldeblomst inden du gør dig klar til et træningspas, eller under dit træningspas, når kroppen får brug for ekstra energi. Den smager faktisk så godt, at det er ren nydelse.
Med sit indhold på 10 g sukkerarter og ialt 23 g kulhydrater pr. gel, giver ENERGY GEL dig et koncentreret indtag af både simple og komplekse kulhydrater.

KULHYDRATER bidrager til genopretning af normal muskelfunktion (kontraktion) efter en meget intensiv og/eller langvarig fysisk træning, hvilket oftest fører til muskeltræthed og udtømning af glykogenlagre i skeletmuskulaturen. Den gavnlige effekt opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder ved et samlet indtag på 4 g pr. kg kropsvægt i doser inden for de første 4 timer og senest 6 timer, efter meget intensiv og/eller langvarig fysisk træning, der fører til muskeltræthed og udtømning af glykogenlagre i skeletmuskulaturen.

Vi passer på naturen sammen med dig. 

Vores gels er udstyret med en smart "hænger" så når du river toppen af, bliver et toppen hægende på gelen, så vi sammen sikrer at toppen ikke ender i vores skønne natur. 

Vores ENERGY GEL er udviklet i tæt samarbejde med danske atleter. Det giver dig et produkt, som er endnu nemmere at bruge under både træning og konkurrence. Bare åbn for posen, nyd den gode smag af ananas og mærk, hvordan du får energi til at holde hele vejen i mål.

Du behøver ikke stoppe op

Samtidig er produktet en smule mere letflydende end tilsvarende gel-produkter. Det gør det meget nemmere at indtage, uden at du behøver stoppe op. Samtidig slipper du for at skulle skylle efter med vand fra vanddunken.

Det betyder, at du ikke taber nær så meget fokus og hurtigere kan være tilbage i flow, hvilket er en stor fordel, hvis du f.eks. kører på cykel eller løber imens.

Tages minimum 30 minutter før

Regn med, at du skal indtage din ENERGY GEL omkring en halv til hel time før, du har brug for det ønskede energitilskud.

Det er dog imidlertid forskelligt, hvor hurtigt du kommer til at mærke effekten af ENERGY GEL med smag af cola. Derfor er det en god ide at teste det af til et træningspas eller to, inden du skal bruge det til en vigtig konkurrence. Så kan du bedre time helt præcist, hvornår du skal indtage produktet, for at du oplever den maksimale effekt – f.eks. til spurten på et langt løb eller en lang cykeltur.

Det betyder samtidig, at du skal indtage din ENERGY GEL, før du går i gang, hvis du har brug for energitilskuddet til et kortere træningsforløb eller som et boost til en korterevarende konkurrence.

40 g.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: