PurePower Carbo Race Elektrolyt Hindbær - 1 kg.

-17%
149,00 DKK
179,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK

Skal du have et ekstra skud energi til din udholdenhedssport? Og vil du også gerne forkæle dig selv en lille smule?

Så er Carbo Race Elektrolyt med hindbærsmag det perfekte valg. Den smager lige som det røde saftevand, du kan købe i mange sportshaller, og giver dig det nødvendige energiboost til dine muskler, som får dig hele vejen gennem dit træningspas!

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

Dyrker du udholdenhedssport, eller træner du ekstra hårdt og seriøst, og foretrækker en sød, naturlig smag i dit drikkevand?

Så er Carbo Race Elektrolyt med hindbærsmag det oplagte valg, hvis du vil forbedre dine muligheder for at have kræfter nok til hele din træning.

Udover at bidrage med hurtigt optagelige kulhydrater, er Carbo Race tilsat elektrolytter, som øger kroppens optagelse af vand. Derved har du en lavere risiko for at miste væske eller ligefrem dehydrere, fordi du træner så hårdt, at du sveder alt saltet ud af kroppen.

Fuld fart på hele vejen i mål

Dyrker du udholdenhedssport som f.eks. triatlon eller langdistancecykling, -løb, -fodbold eller -svømning, har du løbende behov for at få fyldt ny energi på. Det mindsker risikoen for at gå død på halvvejen – eller måske meget før.

For at få det fulde udbytte af dit energitilskud, er det vigtigt, at du får det fra de såkaldte hurtige kulhydrater. Som f.eks. maltodextrin og fruktose. Det er de kulhydrater, vi anvender i Carbo Race Elektrolyt. Begge kulhydrattyper optages ekstra hurtigt i kroppen. Derved mærker du effekten meget hurtigt efter, at du har indtaget dem.

Alt hvad du skal gøre, er at blande Carbo Race Elektrolyt energipulver i drikkedunken. Så får du hele tiden fyldt på de glykogendepoter i kroppen, som leverer energi til musklerne.

Mindsk risikoen for at dehydrere

Når du yder ekstra meget, sveder du også mere. Derved mister kroppen salt. Det kan have en katastrofal indflydelse på din krops saltbalance, som igen spiller en afgørende rolle for din væskebalance.

For har du ikke salt nok i kroppen, reduceres kroppens evne til at optage væske. Selv et ganske beskedent væsketab på bare nogle få procent, kan reducere din ydeevne med helt op til 20-30 %. Og sveder du alle de vigtige salte ud af kroppen, risikerer du at dehydrere fuldstændigt.

Men fordi Carbo Race Elektrolyt – som navnet antyder – er tilsat elektrolytter, får du løbende tilført de vigtige næringssalte og mineraler, som øger kroppens evne til at optage vand. Dermed reduceres risikoen for væsketab, og deraf følgende reduktion af ydeevne.

Sådan opbevares og anvendes Carbo Race Elektrolyt

Når du køber Carbo Race Elektrolyt hos PurePower, modtager du produktet i en miljøvenlig pose. Den fylder, og vejer mindre, så fragten ikke bliver så dyr. Samtidig fylder den mindre i skabet, og posen er nem og miljøvenlig at bortskaffe, når den er tom.

Opbevar posen med indhold tørt og ikke for varmt. Gerne i et skab eller en skuffe uden for børns rækkevidde.

Skal du have den maksimale effekt af Carbo Race Elektrolyt med hyldeblomstsmag, skal du blande 60 gram energipulver i drikkedunken for hver 750 ml vand. Start gerne med at bruge energipulveret i din væske før du starter dit løb eller din træning. Og drik det regelmæssigt undervejs, så både væskebalance og energidepoter holdes i orden.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: