PurePower Carbo Race Elektrolyt Citrus - 1 kg.

-17%
149,00 DKK
179,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK

Carbo Race Elektrolyt med citrussmag er vores kendte Carbo Race energipulver med citrussmag tilsat elektrolytter.

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

Derved får du både den velkendte, gode smag, og mindsker risikoen for væsketab eller decideret dehydrering, når du træner hårdt.

Bestil det velsmagende energipulver med hurtig levering, kom det i drikkedunken, og få kræfter til at komme hele vejen i mål.

Carbo Race Elektrolyt med citrussmag er udviklet specielt til dig, som dyrker udholdenhedssport på et seriøst plan.

Energipulveret med den friske smag giver dig et effektivt og hurtigtvirkende energiboost, som du med fordel kan tage både før og under din træning. Eller bruge, når du stiller op til en vigtig konkurrence.

Hold dampen oppe hele vejen

Vil du have det maksimale ud af din træning, eller være sikker på ikke at gå død lige før målstregen, er det vigtigt, at du løbende kan tilføre ny energi, som hurtigt bliver transporteret ud i kroppens muskler.

Det gælder især, hvis du dyrker udholdenhedsdiscipliner som f.eks. triatlon, eller cykler, svømmer eller løber langdistanceløb. Det er aktiviteter, som tager så lang tid, at du umuligt kan indtage føde nok før løbet, til at du har energi nok hele vejen i mål.

Med Carbo Race Elektrolyt får du hurtig energi fra kulhydratet maltodextrin, som har et af de højeste glykæmiske indeks (GI) for kulhydrater. Derudover indeholder energipulveret også fruktose, som bearbejdes ekstra hurtigt af kroppen.

Begge dele sikrer, at du hurtigt får energi ud til musklerne, hver gang du tager en slurk af dit drikkevand med Carbo Race Elektrolyt.

Undgå unødigt væsketab og dehydrering

Elektrolytter er en blanding af vigtige næringssalte og mineraler. De reducerer effektivt risikoen for, at du sveder alt for meget salt ud af kroppen – også selv om du sveder ekstra meget af anstrengelserne.

For selv et lille væsketab kan have stor indflydelse på din præstationsevne. Taber du blot 2 % væske, reduceres kroppens ydeevne med op til 20 %. Og sveder du alt – eller næsten alt – salt ud af kroppen, mister den helt evnen til at optage væske. Derved øges risikoen for, at du dehydrerer.

Derfor er Carbo Race Elektrolyt også det rigtige valg, hvis du træner på steder med høj eller ekstrem varme. F.eks. i et meget varmt træningslokale eller under væsentligt varmere himmelstrøg end de danske.

Dosering:
Opløs 60 gram pulver i 750 ml vand. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: