-11%

PurePower Carbo Race Elektrolyt Blåbær - 1 kg.

159,00 DKK
179,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK

Carbo Race Elektrolyt med blåbærsmag er tilegnet dig, som stræber efter at yde dit maksimale, hvad enten der står træning eller konkurrence på programmet.

En af de markante fordele ved dette energipulver er, at det kan bruges af langt de fleste sportsudøvere og atleter. Det er ikke mindst henvendt til cykelryttere, svømmere, løbere, triatleter m.fl. Pulveret byder på en perfekt sammensætning af god energi i form af kulhydrat og natrium, hvilket er med til at sikre et højt energi niveau og øge optagelsen af vand under fysisk træning.

Dette vil helt naturligt have en positiv indvirkning på din præstation.

Carbo Race Elektrolyt med blåbærsmag er med til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning, hvorfor det vil være svært at undvære under længerevarende fysiske aktiviteter, så som længere cykelløb og lignende.

Med dette produkt kan du få styr på din væskebalance, så du ikke skal bekymre dig om at komme i væskeunderskud.

Vi forhandler efterhånden energipulver i alle tænkelige smagsvarianter. Vi kan foruden vores hyldeblomst og appelsin byde ind med en skøn blåbærsmag. Du kan med fordel teste de forskellige smagsvarianter for at finde din favorit. Vi er overbeviste om, at du kan finde en variant, som falder i din smag. Bemærk at vi også forhandler energibarer og energi gel til overkommelige priser.

Danskudviklet sportsdrik med en lækker smag af blåbær

Purepower og hele teamet bag er både stolte og beærede over at kunne præsentere dig for denne fantastiske sportsdrik. Vores energipulver indeholder bl.a. isomaltulose, fruktose og maltodextrin. Efter adskillige måneder med test af virkning, konsistens og smag har vi haft held med at lancere dette pragteksemplar af en sportsdrik.

Skulle du mod forventning ikke være til blåbær, kan du med god samvittighed kaste dig over nogle af vores mange andre lækre smagsvarianter. Alt fra smag til valg af ingredienser er tænkt ned til mindste detalje, hvorfor vi mener, at du her er sikret energipulver af højeste kvalitet og til en fornuftig pris.

Anvendelse af energipulver

Carbo Race Elektrolyt kan både indtages før og under træning og konkurrence. For at skabe en god væskebalance inden træning, anbefaler vi, at du indtager et sted mellem 200 og 500 ml. Under konkurrence eller træning kan du indtage omkring 200-300 ml. hvert 20. minut. Dette skal du gøre for at opretholde en sund væskebalance og et højt energiniveau.

Anbefalingen går herfra på at opløse 60 gram pulver i 600-750 ml. vand. Pulveret i sig selv skal i øvrigt opbevares tørt og ikke for varmt for at bibeholde dets gode smag.

Carbo Race Elektrolyt indtages typisk før og under træning, men kan også indtages efter, hvor man ofte har brug for et skud energi. Efter endt træning vil væskebalancen ofte være ude af kurs, hvorfor det vil være oplagt at indtage energipulver, som nemt og hurtigt kan opløses i vand.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Nærings-

-indhold

Pr.

100 g

 60 g

750 ml

50 g 

600 ml

Energi: 1607 kJ/378 kcal 964 kJ/227 kcal

803 kJ/189 kcal

 

Fedt: 0 g 0 g

0 g

 - Heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g

0 g

Kulhydrater: 95 g

57 g

48 g

- Heraf sukkerarter

64 g

38 g

32 g

Kostfibre 0 g 0 g 0 g
Protein: 0 g 0 g 0 g
Salt: 1,4 g 0,84 g 0.7 g
 
En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 40 gram.

Isomaltulose, fruktose, maltodextrin, natriumcitat, surhedsregulerende midler: citronsyre, antiklumpingsmiddel, kiseldiocid, aroma farve: rødbedesaft & spirulina.

spacer