PurePower Hydro Appelsin - 20 stk.

40,00 DKK
65,00 DKK
Du sparer: 25,00 DKK

Vi kan nu med stolthed præsentere en ny og forbedret Hydro Bærsmag! 

Vi har lyttet til jer som atleter og og udviklet et produkt som er mere naturlig end forgængeren. Derfor har vi fjernet sødmidlet aspartam og det kunstige farvestof og erstattet det med sucralose og rødbedepulver. Det betyder for jer som hverdagen sportshelte, nu kan nyde en elektrolyt tabs uden kunstige farvestoffer!

Derudover har vi tilført mere salt. 

 

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

Med Hydro tabs kan du nemt og bekvemt blande din egen sportsdrik. Hver tablet indeholder vitaminer og mineraler (elektrolytter).

Hydro opløses nemt i vand og giver en frisk smag af røde bær. Er din Hydro drik ikke stærk nok? så kan du smide en ekstra Hydro tab i din drikkedunk.

 

Derfor skal du bruge vores Hydro tabs.
  • Elektrolytter: Har en rehyderende effekt.

  • Magnesium: Nedsætter riskoen for kramper.

  • Vitamin B6: Vitaminet spiller en nøglerolle for dannelsen af røde blodlegemer, og det medvirker til at øge den mængde ilt, hæmoglobin fører rundt i kroppen.


Husk!

Når du træner er dit behov for væske øget, fordi du kommer til at svede. Selv et mindre væsketab på 1-2 % vil kunne forringe din ydeevne med 10-30 %. Sørg derfor altid for at få rigeligt med væske i forbindelse med træning. Dette gælder særligt i varmt vejr og ved meget hård træning.

Dosering: 

Opløs en tablet i et glas med 200 - 300 ml koldt vand. Daglig dosis max. 4 tabletter. Daglig dosis bør ikke overskrides.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: