Compressport - Sleeves R2v2 - Flere Farver

199,00 DKK
279,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK

Jeg er stor fortaler for, at man bruger sleeves og strømper hver for sig. Forstået på den måde, at man ikke bruger et kombineret produkt.

Der er mange fordele i min optik. De helt åbenlyse er, at man kan bruge lige præcis de strømper man synes virker og man kan vælge de bedste sleeves. Desuden er det, for mig, lettere at tage dem af bagefter!

Hvad er så de bedste sleeves. Det er jo individuelt - men Compressport er utvilsomt i top 2.

Dette er den helt nye model af de klassiske R2v2.

Compressport er et schweizisk firma, der blev grundlagt i 2008 og forhandles i dag i mere end 80 lande i hele verden. På bare 7 år har de sat en nyt standard for kompressionsmarkedet og har lagt et gevaldigt pres på konkurrenterne. Alle produkter er 100 % europæisk produceret.

Produkterne bliver født ud af et videnskabeligt samarbejde mellem professorer og læger, atleter samt producenter, der specialiserer sig i medicinsk kompression. Compressport samarbejder med Salzmann Group i Schweiz, der er internationalt anerkendt for at være førende inden for måling og validering af kompressionsgradueringer, og det giver produkter af en helt unik kvalitet og et forspring i forhold til vores konkurrenter. Det er schweizisk kvalitet – når kun det absolut bedste, er godt nok.

Compressport laver kompressionsbeklædning i høj kvalitet, der er tilpasset størrelsen af fødder, lægmuskler, lårmuskler, bryst og armmuskler. Derudover har Compressport en komplet Tri og Trail serie som er blevet opgraderet her til 2020 med en masse nye tekniske detaljer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Str. Dia. Læg.
T1    30-34
T2    34-38
T3    38-42
T4    42-46

 

Diameter - Måles i bunden af overarmen.

 

Mål diameter på det bredeste sted på læggen.

spacer