-20%

GU Chews - Strawberry (16 stk)

20,00 DKK
25,00 DKK
Du sparer: 5,00 DKK

GU energi chews sikrer alle, fra motionist til professionel en 90 kcal dosis af af let fordøjelig, mavevenlig, velsmagende og langvarende energi. Alt hvad pakken indeholder er nøje sammensat, med det ene formål, at sikre din krop den nødvendige ernæring, så du kan blive ved km efter km, time efter time. GU Chews er lette at spise og smager fantastisk.

Chews indeholder både komplekse og simple kulhydrater, bestående af maltodextrin og fruktose, så du får en optimal energioptagelse.

GU har sammensat en unik blanding af amino syrer, som bekæmper muskeltræthed, accellererer kulhydraterne til brugbar energi i kroppen og fastholder dit mentale fokus.

Desuden indeholder de elektrolytter, som sikrer at du får tilført de nødvendige salte og dermed kan holde en optimal væskebalance og undgår kramper.

Nogle GU Chews smagsvarianter indeholder koffein, mens andre ikke gør.

 

GU Chews kan med fordel indtages 5 min før start på din aktivitet/race og herefter for hver 30-45 min. Husk at drikke vand eller andet energidrik til.

Det er en god ide at anvende chews både til træning og konkurrence, så får man osse en fornemmelse af hvor ofte man har behov for dem.

2 servings.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: