PurePower Energy Snack Kakao Fudge

14,50 DKK
23,00 DKK
Du sparer: 8,50 DKK
  • Blød, lækker konsistens
  • Godt mættende
  • Perfekt mellemmåltid
  • Nem at have med i lommen

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

En blanding af kakao og karamel - lyder det ikke bare for lækkert?? Energy Snack Kakao Fudge får mundvandet til at løbe før du når at sætte tænderne i den!
Du får en ultimativ smagsoplevelse i denne energibar, foruden at sørge for optimale kulhydrater og energi til din træning, så kan du nyde dem som var det en syndig kage. Det er det bare ikke - det er energitilskud ad bedste liga.

Vores Energy Snack Kakao Fudge er perfekt at tage med på farten, bruge som et mellemmåltid eller spise inden din træning, så depoterne er fyldt op.

Vores Energy Snack Kakao Fudge er en energibar, der fylder dit energidepot med både komplekse og simple kulhydrater, som kan anvendes både før, under eller efter træning. Udformningen er ikke traditionel, idet denne bar ikke er coatet med chokolade, men i stedet for har fået en lækker topping; hvilket bidrager til at konsistensen derfor til enhver tid god og ikke smeltet. Dvs. den kan medbringes i baglommen overalt.

Hovedingrediensen er 30% havre, som giver en god basis med både fiber og fuldkorn. En energibar bør ikke bestå alene af simple kulhydrater (sukker/sakkarose), men heller ikke kun af komplekse kulhydrater (fibre/fuldkorn), da energitilførslen skal ske jævnt over tid for optimal udnyttelse.

Giv dig selv et velfortjent energiboost med PurePower Energy Snack Kakao Fudge, det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: