Fra: atnu

atnu Refuel Electrolytabs Lime - 20 stk.

35,00 DKK
49,00 DKK
Du sparer: 14,00 DKK

ATNU elektrolyttabletter indeholder både B og C vitaminer og elektrolytter som natrium, magnesium og kalium.
Elektrolytterne bidrager til at opretholde væskebalancen i kroppen, reducerer træthed og udmattelse og hjælper til velfungerende muskler.

Bemærk: Vi holder ferie fra 15-26/7, alle ordre bestilt i dette tidsrum vil blive afsendt d. 27/7.

Go sommer :-)

Mineralerne og vitaminerne B og C er opløselige i vand og forsvinder fra kroppen gennem sved. Det er derfor vigtigt at få disse tilført især under længerevarende træningssessioner.
C vitamin bidrager til et sundt og raskt immunsystem og beskytter samtidig cellerne fra det hårde fysiske stress de er under når kroppen arbejder hårdt. Samtidig kan C vitamin have en positiv virkning ved at mindske træthedsfornemmelsen og udtrætning efter aktiviteten samtidig med at det kan være med til at højne proteinsyntesen.

Ingredienser:
Surhedsregulerende middel (citronsyre), natriumbikarbonat,natriumklorid, magnesiumkarbonat,konsistensmiddel (sorbitol), kaliumklorid, aroma, majsstivelse, rødbedejuicepulver, steviolglykosider, calciumkarbonat, farve riboflavin (E101), L-askorbinsyre (Vitamin C), maltodextrin, pyridoksin hydroklorid (Vitamin B6).
Indeholder ikke: gluten, laktose, animalske produkter eller sukker

Anbefalet brug:
Kom 1 tablet i 500 ml. vand, lad tabletten blive helt opløst. Brug efter behov for at opretholde et godt væske-, elektrolyt- og vitaminniveau. Maks 4 tabletter pr. dag.
Bør ikke bruges hvis du er allergisk for nogle af ingredienserne i dette produkt. Overskrid ikke det anbefalet daglige forbrug. Opbevares et tørt og koldt sted. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: