Nordic Pocket Saw - Original

369,00 DKK

Originalversionen af Nordic Pocket Saw er en smart kædesav, der fylder meget lidt og har lav vægt, hvilket gør den let at have med i rygsækken eller sætte fast i bæltet. Det er den perfekte følgesvend på vandreeventyret, i sommerhuset, i overlevelsessættet eller i dit køretøj – uanset om det er din bil, scooter eller mountainbike. Man ved aldrig, hvornår man støder på et væltet træ eller har brug for at save brænde til et bål.

Savkæden af varmebehandlet højkarbonstål er 65 cm lang og har 33 savtænder, der er placeret i begge retninger for at give maksimal ydeevne ved brug. Håndtagene er fremstillet af slidstærkt nylon og er ekstra store for at give behageligt og sikkert greb, selv når de er våde. Savkæden er kvalitetstestet på et svensk laboratorium, hvor resultaterne viste, at Original modstår en 20 gange større kraft, end et menneske kan udøve ved brug.

For at udnytte Original år efter år anbefales det, at brugeren holder kæden ren, smører den med klassisk kædeolie og sliber den med en 4 mm rundfil. Nordic Pocket Saw Original findes i tre forskellige farver og har 5 års garanti.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Højde: 30 mm
Længde: 119 mm
Bredde: 107 mm
Vægt: 180 g
spacer