Populær
-12%

Miiego Miibuds Action II - Artic White

879,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK

Er du klar til ACTION med ubegrænset bevægelsesfrihed? Mød din nye ultimative træningsmakker; MiiBUDS ACTION fra MIIEGO®.

MIIBUDS ACTION II BY MIIEGO®
TRUE WIRELESS EARBUDS

Er du klar til ACTION med ubegrænset bevægelsesfrihed? Mød din nye ultimative træningsmakker; MiiBUDS ACTION fra MIIEGO®.

MiiBUDS ACTION er helt trådløse in-ear hovedtelefoner (TWS) bygget til ACTION med sit specialudviklede ørekrogsdesign, en vandtæthed på IPX6, lydkvalitet i absolut verdensklasse med de populære ørepropper i memory foam fra amerikanske COMPLY™ såvel som en ekstrem og imponerende batterikapacitet, der giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid!

MIIBUDS ACTION VINDER RUNNER’S WORLDS STORE TEST

Verdens største løbemagasin RUNNERS WORLD har i 2021 gennemført en stor test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

Testvinder blev MiiBUDS ACTION fra danske MIIEGO foran en række andre store internationale brands.

MiiBUDS ACTION by MIIEGO® vinder på høj kvalitet og komfort og på virkelig at give værdi for pengene.

ACTION FIT MED SPECIALUDVIKLET
ØREKROG OG INDBYGGET MIKROFON

De fleksible og bløde MIIEGO® ACTION-ørekroge sikrer et stabilt fit, hvor dine ørepropper forbliver komfortabelt og sikkert på plads under hele din træning. Ørekrogen går over og bag dit øre, hvilket gør MiiBUDS ACTION by MIIEGO® til et godt og sikkert valg til aktiv bevægelse, løb og træning. Hver MiiBUD kan også bruges enkeltvis hvis man har behov for det.

Vægten af ​​hver MiiBUD er på kun 8 gram, og de er derfor meget lette og behagelige at bære – du glemmer hurtigt at du har dem på!

Hver MiiBUD har indbygget mikrofon til at foretage opkald samt en enkelt knap på hver for lettere betjening.

IPX6: SVED- OG VANDTÆT
UDVIKLET TIL LØB OG UDENDØRSAKTIVITETER

MiiBUDS ACTION er sved- og vandtætte, designet og konstrueret til en aktiv livsstil i det udfordrende og til tider barske skandinaviske klima.

De kan bruges under alle trænings- og vejrforhold, f.eks. din næste løbetur i kraftig regn. Der er således ingen grund til bekymring, da de er IPX6-certificerede.

THE MIIEGO SOUND:
PRISVINDENDE HIGH PERFORMANCE AUDIO

Ved at bruge optimerede audiokomponenter i høj kvalitet leverer MiiBUDS ACTION krystalklar lyd med en kraftig bas og skarp diskant. Fremragende lydkvalitet og en kompromisløs musikoplevelse uanset om det er til indendørs eller udendørs brug.

MIIEGO® leverer prisvindende lydkvalitet og har vundet adskillige internationale priser for enestående funktionelt design og lyd i topkvalitet til dit aktive liv.

MiiBUDS ACTION earbudsene kan bruges sammen eller individuelt med alle Bluetooth-enheder. Det inkluderer smartphones og sportsure, hvilket gør MiiBUDS ACTION til din ideelle nye træningsmakker!

Det norske testsite HARDWORKOUT.NO har testet MiiBUDS ACTION II og tildelt en solid produktanbefaling og 5 ½ ud af 6 stjerner.

IMPONERENDE BATTERITID
OG INDBYGGET POWERBANK

OP TIL 90 TIMERS BATTERITID I ALT!

Hver MiiBUD indeholder et kraftigt batteri, der giver dig op til 6 timers musiktid pr. opladning. Ved placering i det medfølgende MIIEGO®-etui oplades ørepropperne automatisk, da etuiet giver mulighed for genopladning op til 14 gange inde i æsken! Det giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid pr. opladning af selve etuiet.

MIIEGO®-etuiet kan også bruges som en ekstern powerbank til at give ekstra strøm til din mobiltelefon eller andre enheder via den indbyggede USB-port. Opladningsetuiet har som en ekstra praktisk funktion indbygget sit opladerkabel på bagsiden, så du altid har det med dig.

Som noget nyt kan MiiBUDS ACTION-etuiet nu også oplades trådløst, så du endnu nemmere kan få genopladet opladningsetuiet, når behovet melder sig

* Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrkeniveauet og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høje lydstyrkeniveauer over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

MEMORY FOAM ØREPROPPER I
ABSOLUT TOPKVALITET FRA COMPLY™

MiiBUDS ACTION fra MIIEGO® leveres med COMPLY™ ørepropper lavet af superblødt memory foam i høj kvalitet. Disse unikke og meget populære ørepropper fra USA formes forsigtigt til din øregang, hvilket forhindrer dem i at falde ud og giver dermed uovertruffen komfort og en ideel brugerdefineret in-ear-pasform til dine ører.

COMPLY™-øreproppernes pasform hjælper også med at øge isolationen og blokere for ekstern støj, hvilket giver dig en bedre lydoplevelse med forbedret bas og muligheden for at du kan nyde din yndlingsmusik uden eksterne distraktioner.

Udover ørepropperne fra COMPLY™  medfølger også yderligere 3 sæt silikone-ørepropper i hhv. størrelse S, M og L, så du kan optimere den perfekte pasform til netop dine ører.

READY. SET. MIIEGO.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Type: In-Ear, TWS
Produktnavn: MiiBUDS ACTION II
Artikel-nr.: 11063
Bluetooth-version: 5.0
Earbuds kan bruges enkeltvis i hvert øre: Ja
Produktvægt: 2 x  8 / 130 gram
Trådløs opladning af etui: Ja

IPX certificering: IPX6 vandtæt
Indbygget mikrofon: Ja – i begge sider
Ladekabel: USB-C (indbygget i ladeetui)
Batteritype: Lithium-Ion
Indbygget powerbank: Ja.
Batterikapacitet: 2×50 / 1800 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz

Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Batteritid: op til 6 / 90 timer
Udskiftelige ørepropper: Ja
COMPLY højkvalitets skum-ørepropper inkluderet: Ja
Ekstra silikone ørepropper inkl.: Ja, 3 størrelser: S, M, L.

spacer