PurePower Protein Chips Barbecue - 20g.

15,00 DKK
20,00 DKK
Du sparer: 5,00 DKK

Selv om vores vegetariske protein chips er så hyggelige at spise, at det burde være forbudt, er de udviklet professionelt og målrettet til dig, der træner seriøst og samtidig gerne vil leve vegetarisk.

For hvem har sagt, at det skal være surt at få protein nok – selv om du både træner målrettet og er vegetar.

Så bestil de lækre vegetariske proteinchips med ærteprotein i dag – og få et meget sjovere (og mere hyggeligt) proteintilskud til din træning.

Er du vegetar? Og vil du gerne have lidt ekstra vegetarisk protein til musklerne på en sjov måde? Eller et vegetarisk alternativ til almindelige chips, når familien hygger? Så er vores vegetariske protein chips med ærteprotein løsningen!

  • Nem at åbne
  • Nem at have med
  • God plads til ekstra dip!

Som vegetar er det svært at få proteiner på anden måde end som proteinpulver.

Men det er slut nu!

Med de sprøde, ekstra store vegetariske protein chip fra PurePower, kan du få masser af ekstra proteiner på en sjov og hyggelig måde. De store chips er beriget med ærteprotein. Ærter er en af de bedste måder at få ekstra proteiner på som vegetar.

Til hygge eller som snack

De proteinrige chips kommer i en nem og praktisk pakke, der er lige til at have med i tasken til træning. Så har du altid et hurtigt og nemt proteintilskud liggende klar, som du kan tage under træningen.

De sprøde chips med ærteprotein har det helt rigtig ”knæk” og den rigtige smag. Så regn roligt med, at de andre vil kigge misundeligt efter dig, når du går og hyggespiser under din træning.

De vegetariske proteinchips er også geniale til en hyggestund i familien. Her er chipsene din sikkerhed for, at du udelukkende får spist et helt igennem vegetarisk produkt, og samtidig kan få lidt ekstra proteiner til din restitution efter træningen. Endda på en hyggelig og afslappende måde, uden at du behøver at forlade familien, fordi du skal ud og ryste en shake.

Chipsenes store størrelse giver dig samtidig den fordel, at der er god plads til masser af ekstra dip! Så pas på nysgerrige pilfingre, der lige vil snuppe en smagsprøve. De lækre ærteproteinberigende chips bliver nemlig hurtigt vanedannende.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Nærings-

-indhold

Pr.

100 g

 20 g

1 pose

 
Energi: 1873 kJ/445 kcal  374,6 kJ/89 kcal  
Fedt: 15 g 3 g  
 - Heraf mættede fedtsyrer 1,1 g 0,22 g  
Kulhydrater: 38 g

7,6 g

 
- Heraf sukkerarter

3,3 g

0,66 g

 
Kostfibre 2,1 g 0,42 g  
Protein: 39 g 7,8 g  
Salt: 2,6 g 0,52 g  
En pose indeholder 20 g. 

Ærteblanding (41% ærteprotein, linsemel, kartoffelstivelse, majsmel) Solsikkeolie, baconkrydderi (sukker, salt, tomatpulver, gærekstrakt, paprika, syre, E 270, løgpulver, røgaroma løg ekstrakt, farve E 160c, urter ogkrydderier) Antioxidant: E 392.

Kan indeholde spor af soja.