-17%

Miiego AL3+ - Black

499,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK

YOU MOVE - THEY DON’T.

 

DEN ORIGINALE MIIEGO PASFORM

AL3+ FREEDOM-serien er de prisvindende trådløse sportshøretelefoner med en ultra-sikker pasform som gør at høretelefonerne bliver siddende stabilt på plads. Løb. Hop. Vrid. Flip. Ligegyldigt hvad du gør, vil de lette og ultra-sikre AL3+ FREEDOM blive siddende på plads, mens du udfordre dig selv til at nå nye mål. Det innovative design sikrer en perfekt pasform og maksimal komfort. Tag dem på, og glem at de sidder på dit hoved. Trådløs frihed når det er bedst.

FANTASTISK LYDKVALITET

AL3+ FREEDOM-serien tilbyder en imponerende krystalklar lydkvalitet, som har vundet adskillige internationale test- og produktpriser for den fantastisk ydeevne. 

 

SUVERÆN BATTERITID

Mere end 11 timers garanteret spilletid, er hvad du får med hver enkelt opladning, på grund af produktets optimerede batteri. Det giver dig en masse effektiv, bekymringsfri løbe- og træningstid!

 

DESIGNET TIL AT HOLDE

AL3 + FREEDOM serien er udviklet til at overleve det hårde skandinaviske klima. De er modstandsdygtige overfor både sved og regn, på grund af den NANO-forseglede beskyttelse af produktets komponenter.

 

NEMME AT BETJENE

Let tilgængelige knapper gør det nemt at styre lydstyrken, springe rundt i sangene eller tage et opkald. Den indbyggede mikrofon gør det nemt at aktivere stemme-aktiverede Siri eller Google Assistant. AL3+ er let at folde, så du kan nemt have dem i lommen eller i det vandtætte sportsetui, som følger med. 

 

LYT TIL OMGIVELSERNE

Det bløde ON-EAR-design og pasformen gør at AL3+ FREEDOM ikke isolerer udefrakommende lyde. Det vil snarere give dig situationsbevidsthed, hvor du stadig kan modtage impulser og signaler fra dine omgivelser og fra trafik. On-ear designet betyder også, at AL3 + ikke vil irritere i øregangen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Type: On-Ear
Opmærksom på omgivelserne – Du kan stadig høre hvad der sker omkring dig
11 timer batteritid pr. opladning
Unik pasform med den specielle MIIEGO® nakkebøjle
IPX6 sved- og vandafvisende
Indbyggede mikrofon
Vægt: 41 gram

Batteriindikator på iPhones/iOS-enheder
Opladningstid: 2-3 timer
Opladning: via et micro USB opladningskabel
Batteri: Genopladeligt lithium lion
Bluetooth version: 4.1
Trådløs rækkevidde: Klasse 2, standart rækkevidde på 10 meter

Frekvens: 2.4 GHz
Frekvens-respons: 20Hz-20KHz.
Arbejdstemperatur. -10C~+40C
Batterispænding (volt): 3.7V

  •  Bluetooth 4.1
  •  Op til 11 timers batteritid
  •  Trådløs rækkevidde på op til 10 m