Feetures Elite Merino+ Cushion Quarter - Flere Farver

75,00 DKK
160,00 DKK
Du sparer: 85,00 DKK

Feetures! Elite Merino+ Cushion Quarter er en mellemskaftet (quarter) Løbestrømpe. Det er en lidt tykkere løbestrømper som er yderst velegnet til trailløb, de har en ekstra polstring og beskyttelse omkring hælen og tådelen.

Feetures bruger den såkaldte terry loop polstring for at give den bedste komfort.

Disse strømper er virkelig nogle bløde og lækre løbesokker, som er yderst slidstærke.

Lager: På lager

*Feetures! Elite Merino+ Cushion løbesokkerne er nogle teknisk avancerede løbesokker lavet af en særlig blanding af merinould (Merino+), der består af merinould, rayon fra bambus, nylon og lycra. Merino+ gør sokkerne virkelig lækre, bløde og komfortable at have på.

*Løbesokkerne er konstrueret med en patenteret teknologi, det såkaldte Power Arch, der med fokuseret kompression omkring svangen støtter omkring foden. Samtidig er sokkerne højre-venstre vævede, hvilket skaber en anatomisk og sublim pasform.

*Sokkerne er konstrueret med en håndsyet sømløs tådel, det såkaldte Perfect Toe™, der sikrer at der ikke er nogle irriterende sømme, som kan give vabler.

*Den særlige Merino+ sikrer en god termoregulering af fødderne, så fødderne holdes varme i koldt vejr og køligere i varmt vejr samtidig med at merinoulden skyr fugt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

37% rayon fra bambus.

34% merinould.

26% nylon.

3%   spandex.

34 - 37        Small

38 - 41        Medium

42 - 46        Large

47 - 51        X-Large