Traillife - Running Shirt

150,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer: 149,00 DKK

Jeg har hele tiden haft en fed fornemmelse, når jeg har haft kontakten til Fancy Running :-) 

 

En dag kom der en mail til mig - "Se lige den her shirt min søn har på", skrev Charlotte, som jeg har kontakten med. "Vi kalder den Trailife, jeg har ikke kunnet få navnet ud af mit hoved siden jeg hørte det... - det skal den hedde ;-)" og det skal den naturligvis.

Disse bluser er helt unikke, sjove og individuelle - du er altid klar til det fedeste race foto og sjoveste selfie.

Alle bluserne bliver lavet i limited edition, så der er ingen garanti for at bluserne bliver produceret i mere end det oplag der er til salg aktuelt. 

- Som eksempel kan nævnes, at da traillife henvendte sig til distributøren i England, var der ikke bluser nok til vores ordre. Så der blev simpelthen fremstillet/håndsyet en ordre specifik til os :-)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Str: S M L XL
Bryst: 50-52 cm. 52-54 cm. 54-56 cm. 57-59 cm.
Længde: 69 cm. 70 cm. 74 cm. 76 cm.

 

Alle prodkterne bliver fremstillet med sublimation print teknologien, dette er det nyeste og mest avancerede indenfor permanent print. Farven bliver tilføjet direkte i stoffet, via en process af varme og gas. Dette betyder, at der ikke er grænser for hvilke farver, former, skygger og mønstre der kan laves.

Denne form for print er ideel til sportstøj, idet tøjet forbliver komfortabel og ventilerende. Trykket kan ikke krakelere eller vaskes af og farverne forbliver originale.

Tøjet bliver produceret, klippet og syet lokalt i England, det betyder at de hele tiden har "hands on" på produktet og kvaliteten.

T-shirts´ne er lavet af 155 MX - et blødt, let og åndbart stof. Fugt fortrængende under sports aktivitet. Resultatet er en high performence t-shirt, som føles rar og ligner en million.

 

Bluserne er lavet af løbere til løbere.

  • Printet, klippet og syet i England.
  • Originale og unikke designs.
  • Printet med det nyeste sublimation technology.