Fra: Engo

Engo Vabelplaster - 2 Hælkappe plastre

100,00 DKK

Er du plaget af vabler på hælene? Har du slidt hul indvendig i hælkappen på dine favorit løbesko eller vandrestøvler?

Model/varenr.: 094922209702

Engo Vabelplaster er en ultra tynd film af PTFE (Poly-TetraFlour-Ethylen) som mindsker friktionen mellem strømpe og fodtøj, helt ideel til at forebygge vabler ved blandt andet hælen i både vandrestøvler, løbesko og hverdagsfodtøj. Vabelplastret fra ENGO er kun cirka halvt så tykt som et Dankort og ændrer dermed ikke pasformen i dit fodtøj. Plastret klistres hurtigt og enkelt på indersiden af eksempelvis hælkappen eller andre steder med øget friktion i skoen og fungerer på de fleste typer fodtøj i stof, læder, plastic etc.

Pakken indeholder 2 hælkappe plastre.

3,8 cm. x 9,1 cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Plastrene påføres fodtøjet, ikke fødderne. Det giver en lang holdbarhed, op til 500+ km i et par løbesko.Plastret bør skiftes når den blå overflade er slidt igennem eller når hjørnerne ikke længere klistret på fodtøjet.

ENGO vabelplaster er modstandsdygtigt mod sved og vand. Bliver fodtøjet gennemvådt kan det nedsætte levetiden for limen.

For at fjerne plastret trækkes helt enkelt ganske forsigtigt fra et hjørne. Føles limen genstridig kan den varmes let op med en hårtørrer. Sidder der limrester tilbage i fodtøjet kan det let fjernes ved at trykke plastret på igen så limen løftes af.

Plastrene påføres fodtøjet, ikke fødderne.

Placer et vabelplaster på det ønskede sted i fodtøjet uden af fjerne den beskyttende bagside for at sikre at pasformen er i orden. Skulle plastret ikke passe perfekt kan det enkelt klippes til med en skarp saks. Vi anbefaler at afrunde hjørner for at undgå kanter som kan fange en strømpe.
Træk det hvide beskyttelsespapir halvvejs af bagsiden, undgå at berøre limen på bagsiden af plastret med fingrene.
Placer plastret med limsiden indad på det ønskede sted i fodtøjet. Bemærk at fodtøjet skal være rent og tørt for optimal holdbarhed.
Træk det sidste beskyttelsespapir af bagsiden. Undgå at plastret folder når det lægger sig på plads i fodtøjet.
Brug fingrene til at massere hele plastret på plads i fodtøjet, hav især fokus på hjørnerne og på at undgå eventuelle folder langs kanten.

Sports- og løbesko
Hverdagssko
Vandrestøvler

Skistøvler