PurePower Carbo Race Elektrolyt Hyldeblomst - 1,5 kg.

169,00 DKK
191,00 DKK
Du sparer: 22,00 DKK

Hos Purepower har de igennem længere tid forsøgt at udvikle en sportsdrik som har en naturlig sødme og med dansk smag. De blev ret hurtige enige om at hyldeblomst er da noget så dansk som det overhovedet kan være. Derfor besluttede de sig for at udvikle en sportsdrik som smager af hyldeblomst saftevand.

Efter næsten 17 måneder med smagstest, konsistens og virkning kunne de endelig præsentere de danske atleter for et energipulver som først og fremmest er naturlig sødet og som smager helt fantastisk! 

Purepowers Carbo Race Elektrolyt er et energipulver, som er målrettet udholdenhedsport, hvor man har brug for et hurtigvirkende energitilskud før eller efter træning/konkurence. Carbo Race Eletrolyt er lavet på maltodextrin som er en kulhydrattype, der ligger højt på det glykæmiske indeks (GI). Derudover indeholder vores Carbo Race Elektrolyt også fruktose som er lettere for kroppen at optage og dermed få ud i musklen. Sammensætningen af de to kulhydrattyper giver en længere og mere stabil energieniveau.
 
Carbo Race Elektrolyt energipulver er specielt udviklet til atleter, der træner i varme omgivelser og/eller sveder meget som fx triatleter, løbere, cykelryttere, svømmer m.m. Man kan med andre ord forhindre, at et væskeunderskud som kan påvirker din præstationsevnen. Sammensætningen af god energi og mineraler gør, at næringssalte bibeholdes i kroppen og der tilføres energi til kroppen. Ultimativt handler det om at vedligeholde væskebalancen og dette hjælper Carbo Race Elektrolyt med.
 
Anvendelsesmuligheder:
En time før træning eller under længere varende træningspas/konkurrence.

Dosering:
Opløs 50 gram pulver i 500-750 ml vand. 
(En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 40 gram.)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Nærings-

-indhold

Pr.

100 g

 60 g

750 ml

50 g 

600 ml

Energi: 1607 kJ/378 kcal 965 kJ/227 kcal

805 kJ/189 kcal

 

Fedt: 0 g 0 g

0 g

 - Heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g

0 g

Kulhydrater: 95 g

57 g

48 g

- Heraf sukkerarter

64 g

38 g

32 g

Kostfibre 0 g 0 g 0 g
Protein: 0 g 0 g 0 g
Salt: 1,4 g 0,84 g 0.7 g

Isomaltulose, fruktose, maltodextrin, natriumcitrat, surhedsregulerende midler: citronsyre, aroma, antiklumpingsmiddel: siliciumdioxid.