PurePower Carbo Race Elektrolyt Appelsin - 1,5 kg.

169,00 DKK
191,00 DKK
Du sparer: 22,00 DKK
Danskudviklet energipulver med elektrolytter, med en sød og blid smag af appelsin.
Carbo Race Elektrolyt er et energipulver, som er målrettet udholdenhedssport, hvor man har brug for et hurtigtvirkende energitilskud før eller efter træning/konkurrence.
Purepowers Carbo Race Elektrolyt er et energipulver, som er målrettet udholdenhedsport, hvor man har brug for et hurtigvirkende energitilskud før eller efter træning/konkurence. Carbo Race Eletrolyt er lavet på maltodextrin som er en kulhydrattype, der ligger højt på det glykæmiske indeks (GI). Derudover indeholder vores Carbo Race Elektrolyt også fruktose som er lettere for kroppen at optage og dermed få ud i musklen. Sammensætningen af de to kulhydrattyper giver en længere og mere stabil energieniveau.
 
Carbo Race Elektrolyt energipulver er specielt udviklet til atleter, der træner i varme omgivelser og/eller sveder meget som fx triatleter, løbere, cykelryttere, svømmer m.m. Man kan med andre ord forhindre, at et væskeunderskud som kan påvirker din præstationsevnen. 
Sammensætningen af god energi og mineraler gør, at næringssalte bibeholdes i kroppen og der tilføres energi til kroppen. Ultimativt handler det om at vedligeholde væskebalancen og dette hjælper Carbo Race Elektrolyt med.
 
Elektrolytter
Elektrolytter er næringssalte og mineraler, der er nødvendige for at opretholde en naturlig væskebalance. Når du træner eller er i konkurrence, er det derfor ikke nok at indtage væske undervejs, hvis elektrolytterne ikke er blandet i dit indtag. Carbo Race Elektrolyt er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Isomaltulose, fruktose, maltodextrin, aroma, natriumcitat, surhedsregulerende midler: citronsyre, antiklumpingsmiddel, kiseldiocid, farve: karotener.

Nærings-

-indhold

Pr.

100 g

 60 g

750 ml

50 g 

600 ml

Energi: 1607 kJ/378 kcal 964 kJ/227 kcal

803 kJ/189 kcal

 

Fedt: 0 g 0 g

0 g

 - Heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g

0 g

Kulhydrater: 95 g

57 g

48 g

- Heraf sukkerarter

64 g

38 g

32 g

Kostfibre 0 g 0 g 0 g
Protein: 0 g 0 g 0 g
Salt: 1,4 g 0,84 g 0.7 g
 
En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 40 gram.