Roctane Ultra Endurance BCAA Kapsler (60 stk.)

79,00 DKK
99,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK

BCAA kapsler anvendes før, under og efter fysisk aktivitet . De hjælper med at opretholde mental klarhed, forebygge muskelskader og forbedre muskelvækst.

Hver kapsel leverer et 4:1:1 forhold mellem de tre BCAA’er (leucin, valin og isoleucin) sammen med B-vitaminer, der fremmer muskelvævets genopbygning og reducerer kvalme under træning. Branched-Chain Aminosyrer (BCAA’er) er de tre aminosyrer, der er ansvarlige for at reducere muskeltræthed, hurtig genopbygning og reducere tabet af andre aminosyrer fra muskler under træning.

Hvad er BCAA?

De tre aminosyrer leucin, valin og isoleucin, er essentielle byggesten, der er afgørende for at man får en positiv effekt af den muskelreparation, der finder sted efter træning. BCAA’erne har en antikatabolsk effekt, der medvirker til at brugerne oplever mindre muskelømhed og hurtigere restitution.

Hvornår skal jeg anvende BCAA kapsler?

Det er altid en god idé at forebygge muskelvævskader. At tage BCAA kapsler før, under og efter træning er med til at mindske muskelvævskader som følge af  anstrengende motion. Det bedste tidspunkt at tage dem på, eller lige inden træningen.

Dette produkt indeholder kun veganske ingredienser. Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: