Compressport - Ultrarun 140g. - Woman

600,00 DKK
1.000,00 DKK
Du sparer: 400,00 DKK

Compressport Ultrarun Pack 140G 

Speciel designet til kvindens anatomi.

Det har taget 3 år at udvikle denne ultraminimalistiske rygsæk fra COMPRESSPORT. Den er eksklusivt designet, udført i unikke materialer, uden lynlås … og med de 10 smart placerede lommer har den plads til alt dit uundværlige gear til Ultra-Trail®-løb (jakke, bukser, tæppe til nødsituationer…) og op til 4 liter vand. Og når den er foldet sammen, fylder den så lidt, at du kan have den i hånden.

COMPRESSPORT ULTRUN 140G PACK: Nul gimmicks, kun effektivitet! De havde en drøm om at skabe den allerbedste løberygsæk: Den skulle være ultralet, ikke være varm, være helt uden trykpunkter, ingen slid, blive på plads under stejle nedløb, ingen lynlåse, der kan gå i stykker eller fryse fast, intet ubrugeligt tilbehør… simpelthen en Ultra Racing-rygsæk, velegnet til dine længste og mest ekstreme løb

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
  • Tenexsystem

  For at undgå skader og besværlig åbning/lukning i koldt vejr har vi lavet åbnings-/lukningssystemet foran med et automatisk Xtenex ®-snørrebånd.

  • Lomme til energi

  Foran 2 meshlommer til gels, barer, telefon og lampe med et revers, så du ikke mister noget På siderne 2 meshlommer til gels, barer, affald …

  • Nem opbevaring

  10 ergonomiske lommer til de 3 mest uundværlige ting: vand, energi og nødvendigt udstyr.

  • Strækbart mesh

  Lommer i ekstra strækbart mesh, der kan udvide sig op til 4 gange, og som på samme tid holder tingene på plads.

  • Technofløjte

  Fløjten, som er monteret på stroppen, er nem at komme til

  • Stave

  Du sætter lynhurtigt dine stave fast på siden, inden du går løs på de vigtige nedløb. Hældningen udregnes, så du ikke bliver skadet, hvis du skulle falde.

  • Materiale

  Ultralette materialer inspireret af hang gliders.

  • 360 graders ventilation

  Undgå overophedning takket være rygsækkens letvægtsstruktur, som booster udvekslingen af luft indvendig/udvendig og 360 graders ventilation.