Compressport - Hybrid Pullover - Black

750,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 249,00 DKK

Vores skimo og high-mountain atleter vil bekræfte, at dette er en yderst effektivt baselayer, nøglen til komfort og ydeevne under kolde forhold.

Vores designteam, der konstant stræber efter innovation, kom med den første ultralette undertrøje, der optimalt beskytter dig mod kulde og vind, mens du holder dig tør.

Den bløde Hybrid Pullover byder på alle fordelene ved den effektive 3D thermo 110g baselayer, der tilføjer en vindtæt membran på brystet for øget beskyttelse mod vindkøl. 3D-mikrofibervævet sikrer, at sved og fugt hurtigt transporteres væk fra huden og overføres til det næste tøj lag, hvilket betyder, at en stabil kernetemperatur kan opretholdes uanset intensiteten af ​​indsatsen.

Det elastiske, sømløse design er holdbart og behageligt og passer ergonomisk til enhver kropsform uden irritation. En ekstra høj halsudskæring beskytter følsomme områder mod kølige vindstød og sne, mens de monterede Raglan-ærmer giver lokal kompression for ekstra støtte og friskhed på biceps og underarme.

Fra kølige til ligefrem kolde dage holder hybrid pullover dig varm, tør og beskyttet fra vinden uden at tilføje store lag.

 

Maksimal termoregulering: takket være en speciel mikrofibervævning, der fungerer som en luftmadras mellem hud og luft for at holde dig tør og varm under kølige forhold

Vindstopper: Hybrid Pullover-basislaget giver overlegen vindbeskyttelse til at modstå kulden. Hurricane v2 vindtæt membran tilføjet til brystpanelet giver beskyttelse mod vinden. Med vindbeskyttelse ved siden af ​​huden frigør det dig fra at skulle bære et vindtæt ydre lag og giver dig lidt mere alsidighed.

Optimal komfort og nul irritation: takket være den elastiske, sømløse mikrofibervævning og det ergonomiske design

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

S/M - 94-102 cm

L/XL - 102-110 cm

FRONT PANEL:

93% PA

7% EA

SEAMLESS:

100% PA