Black Diamond - Spot 325

245,00 DKK
349,00 DKK
Du sparer: 104,00 DKK

Black Diamond´s prisvindende vandtætte pandelampe med masser af features, er nu blevet lettere, kraftigere og mindre.

Den nye Spot 325 har et mere kompakt design, opdateret brugergrænseflade og forbedret optisk linsedesign, der ikke kun sparer batteriets levetid, men også giver et kraftig 325 lumen lys, hvilket gør den til den perfekte følgesvend på sporet.

Den nye Black Diamond Spot 325, har en 325 lumen lyskegle, som nu er placeret i et mindre og mere effektivt design. Re-designet med bedre balance og mere ergonomisk for ekstra komfort.

Samtidig er brugergrænsefladen blevet opdateret ved at tilføje en anden switch til let valg af objektivtilstand. Derudover giver den opdaterede optiske effektivitet ikke kun kraftigere lys med mere spidsintensitet, men sparer også batteriets levetid, som du nu nemt kan følge med en seksindstillende, tre-LED batterimåler.

Spot 325 tilbyder også perifer belysning til aktiviteter i nær rækkevidde, som sortering af udstyr, madlavning eller læsning i lejren, og det hele i et vandtæt IPX8 hus.

Funktionen Lysstyrkehukommelse giver dig mulighed for at tænde og slukke for lyset ved en valgt lysstyrke uden at vende tilbage til en standardindstilling. Desuden sørger Spot 325's PowerTap-teknologi for indstillinger for øjeblikkelig lysstyrkejustering.

 

  • "PowerTap™ Technology allows instant transitioning between full and dimmed power
  • Compact, low-profile design uses three AAA batteries, included
  • Brightness Memory allows you to turn the light on and off at a chosen brightness without reverting back to full or mid-power
  • Settings include full strength in proximity and distance modes, dimming, strobe, red night-vision and lock mode
  • Multifaceted optical lens design
  • IPX8: Waterproof-Tested to operate at least 1.1 meters underwater for 30 minutes. If submerged, water may enter the battery compartment and it will still operate; it should be completely dried out after use in wet conditions."

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Lumens :  [High] 325: [Medium] 160: [Low] 6:
 
Vægt med Batterier :  86 g
 
Max Distances :  [High] 80 m: [Medium] 60 m: [Low] 8 m
 
Max Batteri Tid :  [High] 4 H: [Medium] 8 H: [Low] 200 H
 
IPX Rating :  IPX 8
 
Batterier :  3 AAA (included)