BioLite - Powerlight Mini - Teal

309,00 DKK
349,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK

PowerLight Mini blev skabt for at give dig mulighed for tage energi og lys med overalt. Den fungerer som en slags pandelampe med et støtteben, der også kan konvertere PowerLight Mini til en fritstående lyskilde. Det er også muligt at vedhæfte den til tøj eller andre ting, sådan at den kan vise vej i mørket.

Funktionen med ​​rødt lys skåner dit nattesyn og gør også PowerLight Mini velegnet som cykellygte (sammen med det medfølgende 30 mm beslag).

Det indbyggede batteri har en kapacitet på 1350 mAh og kan oplades ved hjælp af CampStove, Basecamp, KettleCharge, SolarPanel (5 og 5+) eller en almindelig stikkontakt. Batteriet giver dig mulighed for at oplade dine enheder, når det passer dig. Det har fem lys funktioner, hvidt med dæmpning, hvidt 100%, 100% rødt lys, rødt blinkende lys og hvidt blinkende lys. Den anslåede batterilevetid er 52 timer ved lav effekt og 5 timer ved 100% effekt (ca. 135 lumen). Det har en Micro USB-indgang og en almindelig USB-udgang.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

PowerLight Mini vejer 80 gram og er 15 mm tyk med en overflade på 85 mm x 51 mm. Den har desuden IPX4 klassificering, og i boksen finder du en PowerLight Mini, et USB-kabel, en Bike Mount (30 mm beslag) og instruktioner.